Mig og min familie

Jeg er født i 1986 og har dannet par med Martin siden 2007. Vi har to døtre sammen Kornelia fra 2010 og Leonora fra 2013. Vi bor i et nyrenoveret hus i Hasseris, tæt på Rotunden.

Jeg blev uddannet pædagog tilbage i 2009 og har siden da fulgt mit hjerte og startet som privat dagplejer. Derudover har jeg taget en uddannelse som grafisk designer, men savnede pædagogfaget og børnene, så nu har jeg taget springet. Jeg har valgt at følge mit hjerte og min mavefornemmelse – jeg skal arbejde med de helt små børn og give dem en tryg, kærlig og rolig hverdag i vores hjem.

Som person er jeg kærlig, nærværende og omsorgsfuld, og børnene bliver altid mødt med et smil. Jeg prioriterer et tæt forældresamarbejde og en åben dialog omkring jeres barn. Det er vigtigt for mig, at både jeres barn, I forældre og jeg lærer hinanden godt at kende, så vi i de næste år kan få det aller bedste samarbejde omkring jeres barn.

Udover den kærlige omsorg vægter jeg faglighed højt, så det enkelte barn støttes og udvikles. Jeg arbejder med en anerkendende tilgang til jeres barn, hvor jeg støtter og guider dem i deres initiativer og styrke deres sociale kompetencer, motoriske færdigheder, sprogudvikling og arbejde med deres sanser, samt give dem tryghed og styrke til at kunne rumme egne og andres følelser. I forlængelse heraf udarbejder jeg læreplaner for det enkelte barn – se mere under “Læreplaner”.

Jeg er godkendt af Aalborg Kommune som Privat Børnepasser efter §78 i Dagtilbudsloven. Aalborg Kommune fører tilsyn med dagplejen.

Om Grobund

Privat Dagpleje i Hasseris, hvor jeg arbejder med en anerkendende og kærlig tilgang til jeres barn.

Åbningstider

Man-tors: 07:45 - 16:15
Fredag: 07:45 - 15:00

Kontakt

Brombærvej 5, 9000 Aalborg
Telefon: 41 61 50 10
E-mail: kontakt@grobund.dk

© 2018-2020